CQ Roll Call

Location: Washington, DC
Project Size: 24,850 SF

CQ Roll Call, a publications company, wanted its new office to accommodate it’s increasing collaborative workstyle. However, its new office had large atriums that separated the space into quadrants. To connect the disjointed floorplate, our design team devised a solution that increased day-to-day engagement and encouraged collaboration. Each quadrant features tastefully branded collaborative spaces that draw staff in with textural carpets, open ceilings, and photo frames showcasing CQ Roll Call’s award-winning photography. Flexible furniture and white boards support various types and sizes of collaboration and further tie the left wing of the space to the right. The activity in CQ Rolls Call’s new space generates a tangible buzz and reinforces their collaborative culture.

Services provided: