Consumer Electronics Association

Location: Arlington, VA
Project Size: 60,000 sf

The new headquarters for CEA was designed to create a progressive image for the association and to incorporate an open, collaborative environment. Program requirements included a conferencing / training center, fitness center, open teaming areas, and display / showcase area. The design concept focused on the cutting-edge technology and electronics of CEA’s clientele as inspiration. The space features well-defined paths of travel accented by bold lighting connecting nodes reminiscent of a circuit board. These nodes serve as meeting areas, display areas, or reception space. Natural light fills the open-plan workstations, pantries, and seating areas. Several innovative, new materials and products were used in the design, further reinforcing CEA’s modern image.